ALTERNATÍV MOZGÁS- ÉS MASSZÁZSTERÁPIA (Blended learning)

Masszázsterapeuta. Elérhetőség

Ismertesse az Ön által rendszeresen alkalmazott gyakorlat filozófiáját, hatásmechanizmusát, élettani alapjait! Ismertesse az Alexander módszer lényegét! Hasonlítsa össze a különböző masszázstechnikákat!

Az alternatív mozgás- és masszázsterápia területéhez elsősorban a különböző masszázstechnikák és mozgásrendszerek tartoznak, de ebben a témakörben sajátítandók el a különböző eredetű légzőgyakorlatok, relaxációs, imaginációs technikák is. A masszázs- és légzésterápiák a test felől közelítik meg a tudatot, a klasszikus keleti mozgásterápiák és a relaxációs gyakorlatok a test és tudat egyidejű, összehangolt működtetését hangsúlyozzák, míg a meditációs és imaginációs technikák a tudat felől hatnak masszázsterapeuta testre. Az AMM módszer fő sajátossága éppen az, hogy a test-tudat rendszert szétválaszthatatlan egészként kezeli. Az alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakmodulunk elsősorban az Állami Egészségügyi Ellátó Masszázsterapeuta ÁEEK által szervezett szakmai vizsgára készíti fel a résztvevőket, azonban előképzettség nélkül is lehet jelentkezni, és a vizsgához szükséges alapmodulok ezt követően vagy a tanfolyam közben is elvégezhetők. A természetgyógyász képzésen résztvevőkön kívül a tanfolyamot mindazoknak ajánljuk: akik az elméleti ismereteken túl a hétköznapi gyakorlatban használható tudást szeretnének; akik érdeklődnek a thai masszázs, a jóga, a csikung, illetve a légzőgyakorlatok iránt; akik gyógymasszőrként, illetve egyéb más masszázstechnikával dolgoznak; akik szeretnék bővíteni ilyen irányú ismereteiket, és természetgyógyászként bővíteni akarják tevékenységüket; valamint mindenkinek, akik szeretnének a későbbiekben ilyen tevékenységet végezni.

Mi az azonosság és a különbség a különféle masszázstechnikák között? A jóga légzés fázisai.

Ayurvédikus masszázs terápiák gyakorlat III. szint – Udwarthana

A magasvérnyomás betegség típusai és kezelése AMM-al. Mutassa be az energiapályák megnyitásának egyszerű módszereit masszázsterapeuta kézen és a lábon! Az alternatív masszázsok környezeti, tárgyi feltételei, segédanyagai. A masszőr és kliens kapcsolata.

Alternatív mozgás- és masszázsterápia

A légzőgyakorlatok idegrendszeri hatása. A neurózis szindrómakör kezelési lehetőségei AMM-al, a hatás magyarázata. Mire kell ügyelni a Tai Csi Csuan gyakorlatok végrehajtásánál? Sorolja fel és ismertesse a svédmasszázs egyes fogásait!

  • Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta elmélet – Természetgyógyász képzés
  • Alternatív mozgás- és masszázsterápia vizsga A vizsgázókat a ÁEEK fogja beosztani, erről levélben értesítést küld.
  • Ha a pénisz közösülés előtt leesik
  • Csehi István - Alternatív mozgás és masszázsterapeuta - Napfényes Gyógyközpont
  • Egészségközpontunkban szinte az összes hatékony keleti és nyugati masszázsterápiát megtalálják vendégeink.

A légzőgyakorlatok hatása a hasi szervekre. Allergiás betegségek kezelési lehetőségei AMM-al. Milyen technikát alkalmaz a Wai tan kung az energiagyűjtésre?

Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta elmélet

Miben áll a Thai masszázs hatásmechanizmusa a gyakorlatban? A légzőrendszer, a légzőmozgások, a tüdő levegő frakciói.

hogyan lehet feszíteni a pénisz szalagjait vidám cum és rossz merevedés

A nőgyógyászati masszázsterapeuta AMM terápiája. Ismertesse az Ön masszázsterapeuta rendszeresen alkalmazott gyakorlat filozófiáját, hatásmechanizmusát, élettani alpjait! Ismertesse, hogy a Tai Csi Csuan miért alkalmas egészségmegőrzésre és gyógyításra! Melyik az az alapízület, amelyik yumeiho masszázs szerint alapvetően meghatározza a test szimmetriáját? A jóga úszás és a levegővisszatartás alatt végzett torna.

Látásjavítás AMM-al. A callanetics lényege.

Masszázsterápia

Ismertesse a masszázs ellenjavallatait! Szívinfarktus után kórházból elbocsájtott betegnek milyen mozgást és masszázst tanácsol? Milyen feltételek mellett gyakorolható eredményesen a Csi Kung? Ismertesse a Shiatsu masszázs hatásmechanizmusát! A jógéndra légzés kivitelezése és hatásai.

a pénisz erekciójának leghatékonyabb orvossága vizelés közben nincs merevedés a gyermekben

Milyen masszázst alkalmaz, és hogyan végzi csontritkulásos pácienseknél? Ismertesse a nyolc brokáttekercs ülő gyakorlatait és hatásait!

Ismertesse a Meir-Schneider masszázs lényegét! A váltott orrlyukas légzés és hatásai. Az emésztőrendszer betegségeinek AMM terápiája 9. Nevezzen meg és vázlatosan ismertessen néhány Csi Kung gyakorlatstílust! Sorolja fel és ismertesse, milyen hatást gyakorol a masszázs a meridiánokra!

A képzés oktatói:

A nagy jóga légzés és a taoista magzati légzés lényege, kivetelezése és hatásai. Depressziós állapotok kezelése AMM-al.

  1. Alternatív mozgás- és masszázsterápia
  2. Erekciós tréningek
  3. Masszázsterápia – Kelet Nyugat Egészségközpont
  4. Merevedés a férfi testén
  5. Alternatív mozgás-és masszázsterapeuta képzés-Trillium TGY Műhely

Tai Csi Csuan és a Csi Kung élettani hatásai! Hogyan alkalmazza a merevedés masszázsterapeuta ülve szervóra összefüggéseit a masszázsban? Ismertesse a prána fogalmát! Az alhasi energetika zavara miatt kialakuló betegségek és terápiájuk AMM-al. Ismertesse a Do in masszázsterapeuta Ismertesse a kötőszöveti masszázs lényegét és hatásait!

A rebirthing technika. Masszázsterapeuta gerincproblémák gyógyítási és megelőzési lehetőségei AMM-al.

Elérhetőség

Milyen módszerekkel küszöböli ki masszázsnál a káros energiák átvételét? A tisztító légzés. A csont és ízületi betegségekben szenvedő beteg kezelési lehetőségei AMM-al. Az élő szervezet holografikus szerveződése a mikrorendszerek példáján. Alkalmazás a masszázsban. A Thai masszázs története! A zümmögő légzés!

masszázs pontok az erekció fokozása érdekében milyen hormonok felelősek az erekcióért a férfiaknál