Akciós nyári gumik még a nyaralás előtt? De honnan?

Nem is mi lennénk, ha ez nem így történt volna! A párommal nyaralni indultunk külföldre még tavasszal, azonban történt még utazás előtt egy kisebb fajta probléma, amit azonnal orvosolnunk kellett valahogy. Ugyan utazás előtt már egy héttel lecseréltük a téli gumikat a nyárira, az egyik pont két nappal indulás előtt adta fel a szolgálatot. Ami mit jelent? Úgy gumi szett után kellett néznünk, de azon nyomban, különben három opció körül választhattunk volna: lemondjuk az egész utazást; kocsi helyett busszal vagy vonattal megyünk; vagy kölcsönkérjük valakinek az autóját.

Egyiket sem akartuk, ezért azonnal utánanéztünk az interneten, hogy hol lehet akciós nyári gumikat venni. Fontos volt, hogy olcsó legyen, mert hát nyaralás előtt pluszban még erre is költeni, nem a legjobb muri. Persze nem a legolcsóbbat keressük semmiből sem soha, mert, ahogy mondani szokás: olcsó húsnak, híg a leve.

Szóval nézelődtünk ezerrel az interneten, már a hajszálaimat tépkedtem, annyira ideges voltam, párom már azt se tudta, hogy hogy üljön a gép előtt, míg végül nagy nehezen megtaláltunk egy weboldalt, ahol akciós nyári gumikat találtunk. Nagy örömünkre volt nekik belőle, nem csak úgy ki volt írva a honlapra. Ezt csak azért mondom, mert találkoztunk már ilyennel a keresgélés során, amit nem is értek, de nem az én dolgom, és időnk sem volt ezen mérgelődni. Megoldást kellett találnunk, és úgy látszott, sikerült is.

Sikeresen meg is vásároltuk a gumikat, rákerültek az autóra, és hatalmas volt a boldogság. Időben készen lett minden, szóval végül a saját autónkkal tudtunk utazni. Amikor odaértünk a szállásra, a téma még nem ért véget. Az apartman tulajdonosa nagyon kedvesen és barátságosan köszöntött minket. Megmutatott mindent, elintéztünk mindent, és miközben beszélgettünk, megdicsérte az autónkat is. Kiderült, hogy neki is ugyanilyen van. A párom örült, hogy tud valakivel egy kicsit az autókról diskurálni, bár abban a pillanatban szívesebben beszélgetett volna másról, de szerencsére a témát hamar kivesézték. Elmeséltük neki, hogy jártunk a gumikkal, és, hogy milyen mázli, hogy találtunk nyári gumikat a kocsira. Mondta, hogy régen neki is volt egy ilyen esete, de nem nyáron, hanem télen és ő is tiszta ideg volt. Neki mondjuk, több időbe telt orvosolnia a helyzetét, mint nekünk.

Szóval minden jó, ha a vége jó. Szuper jót nyaraltunk, jól kipihentük magunkat, és minden szuper volt!