Egy majdnem kudarcba fulladt kiruccanás

A családommal már hónapok óta, jobban mondva tavaly nyár óta azt tervezgettük, hogy még a nyári szezon előtt el kellene mennünk valahová, mert rájöttünk, hogy nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában, ráadásul a pihenés is jól jön. Így hát elhatároztuk, hogy a Puskás Panziót választjuk helyszínül ehhez. Már nagyon vártam, de pár nappal az indulás előtt elkezdett fájni a torkom, gondoltam nem foglalkozom vele, biztosan egy-kettő elmúlik magától. De nem múlt.

Már úton voltunk a szálloda felé, amikor úgy éreztem, hogy megszólalni sem bírok a fájdalomtól. Vissza azonban nem szerettem volna mondani a „nyaralást”, hiszen már olyan régóta vártam. Nagyon örültünk egymásnak a családdal, viszont egy igazi kínszenvedés volt a számomra a többiekkel való beszélgetés, pedig annyi mindent meg szerettem volna velük osztani. A sógornőm nem tudta tovább nézni a szenvedésemet és kivett a táskájából egy Tantum Verde Sprayt. Mondanom sem kell, hogy megmentette vele az életem. Még soha nem használtam ez előtt ezt a szert, de csak ajánlani tudom mindenkinek. Még akkor este befújtam vele a torkomat és már másnap reggel látványosan javult szomorú helyzetem. Még egy kicsit úgy éreztem, hogy kapar a torkom, de végre nyugodtan tudtam én is fecsegni a többieknek arról, hogy mi történt velem mióta nem találkoztunk.

Mindig nagyon jó érzéssel tölt el, ha együtt lehetek a családommal és mindig kellemes élményekkel gazdagítják az életemet. Ugyanakkor egy betegség nagyon meg tudja nehezíteni az ember szórakozását. Minden esetre rájöttem, hogy nem kell az utolsó percig várni a gyógymóddal. Én is megspórolhattam volna magamnak azt az időt, amit szenvedéssel töltöttem, ha korábban elkezdem kikúrálni magam. De tény, hogy akkor még nem tudtam, hogy mire is képes a Tantum Verde Spray. Talán már ezért megérte kicsivel tovább szenvedni, hogy így rátaláltam erre a csodaszerre.

Előbb az egészség, aztán jöhet a szórakozás.

Köszönöm ezt a jó tippet, és ezt a csodás élményt úgy a családomnak, mint a szállodának.