http://www.flottakezeles.hu/ a megoldás a transzfer-gondunkra

Ahogyan a panzió egyre népszerűbb kezd lenni, egyre többször állunk szemben azzal a problémával, hogy a vendégeink transzfert kérnek hozzánk, mert nem autóval érkeznek. Régen 1-2 autóval meg tudtuk ezt oldani, de most már sokkal többre van szükségünk, ami egyrészről csodálatos, mert azt jelenti, hogy sokkal látogatottabb a panzió, másrészről viszont némi gonddal jár, mert ezeket az autókat nekünk kell kezelni és karbantartani.

Könyvelési oldalról is kifejezetten sok probléma van az új autóinkkal, de az igazi probléma a flottakezelés volt. Ugyanis, mint viszonylag amatőrök, egyikünk sem volt jártas a témában eddig.

Nem volt más választásunk, mint hogy utánakeressünk az interneten. a http://www.flottakezeles.hu/ oldalon mindent nagyon érthetően leírtak! Az eredeti tervünk az volt, hogy egy profit is bevonunk és az ő segítségét kérjük, hogy felvilágosítson minket a flottakezelés minden részletéről, de nem volt erre végül szükség, mert az oldalon mindent megtaláltunk. Nem csak a saját ajánlataikat, hanem teljesen általános dolgokat és nagyon hasznos költségcsökkentő megoldásokat is találtunk náluk.

Például megtudtuk, hogy mi az a minimum szám, amitől már fontos lenne a flottakezeléssel foglalkoznunk, és hogy hogyan is kezdjünk ennek neki.

Nagy bajban voltunk a finanszírozási kérdésekkel is, mert nem volt elég bevételünk, hogy egyből 2-3 új autót is tudjunk venni a régiek közé, így a hitelen gondolkoztunk, ám a nagyon közérthetően és egyszerűen megfogalmazott kis segédletükből megtudtuk, hogy nem biztos, hogy az a legjobb a számunkra. A hitel, lízing, tartós bérlet különbségeiről írtak, és az áfáról is esett egy pár hasznos szó.

Ingyenes kiadványokkal segítenek a költségcsökkentésben, egy öt darabos levélsorozatot is kaptunk, és gyakorlatilag mindent megtudtunk, ami fontos lehet a számunkra.

Meglepő, hogy egy elsőre ennyire bonyolultnak tűnő dolgot egy kis utánajárással milyen egyszerű megérteni. Nagyon hasznos oldalra találtunk a http://www.flottakezeles.hu/ képében, sokat spóroltunk már csak azzal, hogy nem kellett egy profi segítségét kérnünk.

A flottakezelés lényege az, hogy egyszerűen szólva gondját viselik az autóinknak helyettünk, vállalják az ügyintézést és segítenek a szervizelésekben, az autókkal kapcsolatos problémáink megoldásában.

Még abban is segíteni tudnak, hogy nekünk egyáltalán milyen autó kellene, milyen típus felel meg a legjobban a szükségleteinknek, és ezeket segítenek is beszerezni, sőt, még lízingelhetünk is tőlük! Így amint meglesznek az új autóink, sokkal magasabb színvonalon tudjuk megoldani a transzfereket a városba, a buszpályaudvarra vagy a közeli vonatállomásra. A vendégeink így sokkal kényelmesebben utazhatnak, és azt hiszem, hogy sok olyan ember is megszállhat ezentúl nálunk, akiknek eddig az eljutás, az autó hiánya okozott gondot, és ezek miatt választott mást. A kellően nagy autók esetén pedig a bőröndökkel sincsen gondunk többet.

Azon is gondolkoztunk, hogy lehet, ezentúl kirándulásokat is szervezünk a közeli látványosságokhoz, hiszen most már megvannak hozzá a megfelelő eszközeink. De ez már csak a jövő zenéje.