Lakberendezési ötletek egy motorosboltból, a tökéletes szobáért

Július közepén fogunk beköltözni új otthonunkba jegyesemmel, ami egyben egy panzió is lesz. Alig várom már, hogy elkezdjük az igazi közös életünket, mert egy albérletbe lakni valakivel nem olyan, mintha a saját házatok lenne. Az is egy plusz összekötő erő, hisz a közös kényelemért dolgoztok és tartjátok fenn a rendet, mert a közös otthon, csak a tiétek, nem veheti el senki, maximum részben az, aki bérelni fogja a szobát.

Anyagi problémáink szerencsére nincsenek, ezért a legnagyobb problémánk az, hogy melyik szobát hogyan és miért rendezzünk be. Kedvesem szeretne csinálni nekem egy menekülő kuckót, ahol foglalkozhatok az általam kedvelt dolgokkal, a videojátékkal és a motorokkal! Ez a két szenvedélyem van, ezek nyújtanak számomra kikapcsolódást egy hosszú, stresszes, szürke hétköznap után. Barátnőm nemrég végzett el egy lakberendezői képzést, csak azért, hogy az új otthonunkat ízlésesen tudja berendezni. Már minden szobára van ötlete, kivéve az én menedék barlangomra.

Gondolkodtam, hogy tudnék neki irányt mutatni, hogy miben gondolkozzon, milyen színekben, motoros dolgokban, videojáték konzolokba, de igazából csak úgy, ha élőben megmutatom, hogy nekem milyen stílusú berendezések tetszenek.

Van egy motorosbolt ahol törzsvásárló vagyok. A hihetetlen ebben az, hogy még sose volt egy üzletükben sem, mert a webshopjukkal olyannyira megvagyok elégedve, hogy nem volt szükség ellátogatni egy üzletbe se. Ennek az az oka, amikor ellátogatok az oldalukra, mindig megnyugvással tölt el az a tény, hogy akár PC-ről, akár táblagépről, vagy mobilról teszem ezt, az oldal minden eszközre tökéletesen van optimalizálva, ezért élvezetes böngészni az oldalt! Arról nem is beszélek, hogy eddig mindent találtam, amire szükségem volt, legyen szó motoros ruhákról, bukósisakról vagy motoros tartozékról. Szóval egy kiváló internetes üzlet, de hogy barátnőm ihletet merítsen kinéztem a honlapjukról a legközelebbi üzletüket hozzánk és elmentünk. Látogatásunk szerintem maradandó nyomott hagyott kedvesembe és most már tudja, hogy mit szeretnék látni a szobámban.

Az üzletük is hasonlóan rendezett és elegáns, mint a weblapjuk, szóval ez számomra is egy kellemes csalódás volt. Bár maradok az online rendelésnél, mert szerintem rengeteg időt és energiát tud megspórolni, legalább is nekem. Ha nem működne tökéletesen, akkor nem használnám, de mivel kifogástalan volt eddig minden rendelésem, nem változtatok azon, ami bevált!  Kedvenc krossz bukósisakomat rendeltem innen, amit véletlen más színbe rendeltem először, de aztán elég hamar kicserélték, szinte szó nélkül, pedig az hibám volt, a félrerendelés.

A lényeg, hogy ez a motoros bolt számomra a minden. Kedvesemet is inspirálta, hogy az új zugomat az új házban, hogyan rendezze majd be! Alig várom már, hogy használatba vegyem majd, és teljes mértékbe ki tudjak kapcsolódni és olyan nyugalmat érezzek, mint amikor rendelek a kedvenc motoros üzletemből!