Uncategorized

Puskás Panzió – focihotel – igazi, különleges élmény!

Ki ne hallott volna még Puskás Ferencről, nemzetünk valaha volt leghíresebb és legközkedveltebb focistájáról? Nem csak a magyar focitörténelem csillaga, hanem egy meglehetősen kedves és szeretetreméltó ember volt, sokak példaképe a mai napig.

A családunk mindig is nagyon kedvelte, a nagyapám egyenesen rajongott érte, nem véletlen hát, hogy végül családi panziónkat, az ő tiszteletére Puskás panziónak nevezte el.

Az évek alatt sok minden változott itt, voltak kisebb-nagyobb felújítások, jobb idők és rosszabbak, de egy valami soha nem volt másképpen: az egész család rajong a fociért, és ezen belül Puskás Öcsiért.

A panzió nem csak nevében, de hangulatában, szellemiségében is kapcsolódik ehhez a kiváló sportághoz. A hallban több relikviát is találhatunk, melyek a magyar foci fénykorából származnak, illetve saját focipályánk van, ahol a vendégek kedvükre játszhatnak igény esetén. Ebből adódik, hogy hotelünk sokszor vendégül lát a foci érában dolgozókat, csapatokat, mestereket, így akinek érzelmi kötődése van ehhez a szegmenshez, biztosan kellemes érzésekkel távozik tőlünk, ha egyszer meglátogat.

A példa okáért említem meg, hogy egyszer egy azon időben volt nálunk egy gyermek tábor és egy megye kettes csapat edzőtábora. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a gyerek tábor is focitáborrá alakuljon. A játékosok nagy szeretettel vették be a gyerekeket a játékba, tanítottak nekik trükköket.

Biztosan tudom, hogy mind a két csapat remekül érezte magát, és maradandó élménnyel gazdagodtak a kikapcsolódás során.

A sportolást támogatván, panziónk kifejezetten minőségi wellness részleggel rendelkezik, hiszen a kimerítő edzések után nagyon jól esik egy kis lazítás a jacuzziban. Pihenőszobánkban pedig mindenki kedvére kikapcsolódhat, olvashat, relaxálhat.

Szeretném megemlíteni azt is, hogy panziónk szolgáltatási repertoárja idén egy újdonsággal bővült.

Lehetőség van nálunk arra, hogy vendégeink fociedzéseken vehessenek részt, profi edzőink valamelyikénél. Ha mindig is álma volt, hogy híres futballista legyen, de nem volt alkalma sosem kipróbálni magát ezen a területen, egy pihenéssel egybekötött focitanfolyam segítségével, belekóstolhat álmának megvalósulásába. A 4 napos oktatás végén pedig egy oklevelet és egy kupát is kapnak azok, akik részt vesznek az oktatáson.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésüket, látogassanak el hozzánk, és éljék át nálunk a

100%-os fociélménnyel egybekötött pihenést!

Várjuk önöket szeretettel!