Új beruházásokba kezdtünk, társasjátékkal küzdünk a rosszidő ellen

Mostanában egyre több család érkezik a panziónkba, ezért úgy döntöttünk, hogy kedveskedni szeretnénk nekik pár aprósággal.

Az üdülésnek is megvan a maga csúcsideje. Amikor iskolaszünet van, akkor jön a legtöbb család a panzióba, de igyekszünk úgy működtetni, hogy ne legyenek üres járatok, hogy minden napra jusson vendég. De nehéz, mivel az emberek kevés része akar például télen hozzánk jönni, amikor még iskolaszünet sincs. A karácsonyi, újévi csúcs után kicsit mindig leereszthetünk. A nemzeti ünnepekkor ismét mindig tele van a panzió, de az időjárás is ilyenkor a legkiszámíthatatlanabb. Éppen ezért van, hogyha ilyenkor esik az eső és nem lehet elmenni kirándulni sehova, sokkal nehezebb elszórakoztatni a vendégeket. Persze, igyekszünk olyan programokat kínálni, amiket rossz idő esetén is meg lehet nézni, de nem mindenkinek van ehhez kedve. Az eső a hangulatra is kihat, és ha valaki családdal érkezik, az unatkozó gyerekek sokszor rosszasággal ütik el az idejüket.

A családosan érkező vendégek igényeinek elsősorban azzal szerettünk volna jobban megfelelni, hogy az udvarra vettünk egy pingpongasztalt, hintát, vannak már tollaslabdák és ütők is, így a panzióban végezhető szabadidős tevékenységek körét sikeresen kibővítettük.

Ezek után arra kellett megoldást találnunk, hogy mégis mit csináljanak a vendégek, ha nagyon rossz az idő odakint, esik az eső és nem lehet sehova sem menni.

A tulajjal sokat agyaltunk rajta, majd hirtelen bevillant, hogy amikor én kisgyerek voltam, ha rossz idő volt, mindig előkerült egy vagy több társasjáték a szekrények mélyéről, és azzal igyekeztek lefoglalni minket a szüleink. Illetve, mikor mostanában nyaralni megyünk, akkor is mindig viszünk magunkkal valamilyen játékot, hogyha az idő nem úgy alakulna, ahogyan azt mi elterveztük, akkor se unjuk el magunkat.

Ezen az ötleten felbátorodva le is ültünk a gép elé, és elkezdtünk keresgélni az interneten. Sok társasjáték kell, ha egy egész panziót el szeretnénk velük látni, ezért egy olyan oldalt kerestünk, ahol nagyon nagy választékban lehet társasjátékokat kapni, lehetőleg a legkülönbözőbb korcsoportok számára.

A jatekwebshop.eu oldalán kötöttünk ki, ahol valóban rengeteg sok társasjáték várt arra, hogy megvásároljuk őket. Elég sokat akartunk venni, így a teljesen klasszikus darabok mellett beszereztünk pár sokkal extrábbat is. Szeretem, ha egy weboldalon tényleg nagy a kínálat. Nekik sokkal egyszerűbb így, hiszen raktárban tárolnak, nem kell mindent kipakolni a vevők elé, nincsenek boltmérethez kötve, éppen ezért nem kell annyira lelimitálniuk a náluk kapható játékokat, hogy azok elférjenek egy viszonylag aprócska eladótérben.

Így gyakorlatilag több ezer játék közül választhat az ember azzal szemben, hogy a boltokban nagyon maximum pár száz játékot lehet kapni. Társasjáték fronton pedig kifejezetten erős a webshop, nagyon sok játékot találtunk náluk, és azok közül elég sokat is vásároltunk meg, nagyon kedvező árakon.

Mivel elértük a minimális rendelési összeget az ingyen szállításhoz, ezért nem kellett azért sem pluszban fizetünk. Így a rengeteg társasjáték pár nap után, időben megérkezett hozzánk, még jóval a húsvéti szezon kezdete előtt. A játékok népszerűségét így le is tudjuk még tesztelni azelőtt, hogy a nagyobb tömeg megérkezne hozzánk.

Általában pont ez a tavaszias idő szokott a kritikus lenni, mert ilyenkor a legszeszélyesebb az időjárás. Az egyik héten még meleg van, a másik héten már zuhog az eső, vagy éppen mínuszok vannak éjszaka.

Persze, a társasjáték nem megoldás mindenre, de legalább egy kicsit komfortosabbá, élvezetesebbé tehetjük a családok itt tartózkodását, és szerezhetünk nekik egy csomó jó pillanatot. Ha pedig tényleg beválnak ezek a játékok, akkor még többet fogunk rendelni, természetesen onnan, ahonnan eddig is. Nem teljesen veszélytelen a társasjátékok kiadása, mivel mindegyikben vannak olyan részletek, amik eltűnhetnek, de nagyon bízunk abban, hogy a vendégeink vigyázni fognak a játékokra, és ha valamelyik mégis meghibásodik majd az idő előrehaladtával, viszonylag egyszerűen, pár kattintással pótolni tudjuk majd őket, hála a jatekwebshop oldalnak, és az online vásárlásnak.

Egyelőre jól teljesítenek a játékok, pedig csak pár napja tettük őket elérhetővé, reméljük ez így is marad. De már tudjuk, ha társasjáték kell, akkor hová kell fordulnunk.